De Baard Van Koning Winter

Wel eens van de baard van Koning Winter gehoord? Ik had geen idee.

baard van koning winter

Wat was het vanmorgen weer mooi in Loenen. Ik besloot vandaag maar eens te voet naar mijn werk te gaan. Dat heeft zo zijn voordelen. Het is een stuk veiliger met dit winterweer en de prachtige omgeving kan ik zo veel beter in me opnemen. Mooie vergezichten met de rijp op de bomen en struiken. Af en toe vliegen er vogels om me heen waarvan ik het bestaan niet wist. Wat is de natuur mooi en wat ben ik blij dat ik hier mag wonen.

Vorige week heb ik ook heerlijk door het bos gefietst en daar kwam ik dit tegen.

baard van koning winter

Nu weet ik wat het is. Weten jullie het ook?

Toevallig kwam hij ‘s avonds ook bij RTL-weer langs.

Dit is de baard van koning winter. Kijk maar eens op de site van : https://hetbestevandeveluwe.nl/blog/op-zoek-naar-de-baard-van-koning-winter/

Wij wonen hier nog niet zo lang maar ik zie nu al dat het bos er elke dag weer anders uit kan zien. Wandelroutes zijn nooit hetzelfde. Ieder seizoen is weer anders. Ik ben benieuwd hoe het er hier uit ziet na een dik pak sneeuw. Misschien volgende week. Dan gaan we er zeker weer op uit, op zoek naar de baard van Koning Winter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *