Met de kippen op stok en… dan weer vroeg uit de veren.

Oke, dat met de kippen op stok wil nog niet echt lukken waardoor het een kort nachtje was om weer vroeg uit de veren te gaan. De beloning was  groot om met de opkomende zon  om 5.30 uur  over het bosgebied de Loenermark te struinen . De grote verscheidenheid aan dieren die je dan ziet is gigantisch.

zonsopkomst Loenen

Wanneer ik in de hoofden van deze dieren zou kunnen kijken denk ik dat ze  zeggen: “welke malloten verzinnen het om op deze tijd door het bos te struinen”.

 

Wij dus en het was zeker de moeite waard. 

Maar goed wanneer je nog een keer een overnachting boekt bij B&B de Loenense Bossen zou ik je zeker aanraden om net zo gek als wij te zijn.  Voor het ontbijt te gaan wandelen over de Loenermark en je wordt gegarandeerd beloond op wilde zwijnen en herten. En na terugkomst een heerlijk ontbijt en je dag kan niet meer stuk. Misschien neem je dan wel een paar zelf geplukte bramen mee. De tijd is er bijna rijp voor. 

Paarden in de ochtendmist Loenense bossenWist je trouwens dat er in Loenen een wildobservatie plaats is bij de parkeerplaats op de Groenendaalse weg, tegenover de ere begraafplaats. Een makkelijke plaats om wild te spotten en je zit nog droog ook. Zeker lekker want het regent hier op het moment pijpenstelen. Hopelijk is het morgen weer droog want de gasten voor het komende weekend staan alweer voor de deur. 

 

 

 

  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *