Fijne Feestdagen En Een Gezond 2019

logo Bed and Breakfast de loenense bossen

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2019. Dit zijn onze eerste Kerstdagen in Loenen en we genieten nog elke dag van ons huis met gastenkamers en de omgeving van de Veluwse Zoom. Dus kom gerust een keer mee genieten. We hebben een mooie kamer vrij.

Kerstkrans

Drie maanden is onze Bed and Breakfast nu open en de waardering van onze gasten voor de kamer en het ontbijt is groot. De hartelijkheid en professionaliteit van Annemiek dragen daar natuurlijk zeker aan bij. Als verpleegkundige en kraamverzorgende is dat zo’n beetje haar tweede natuur geworden, als het al niet haar eerste natuur al was.

Kerstklok

In het nieuwe jaar willen we een verblijf in onze B&B verloten. Om die te kunnen winnen moet je dan wel wat doen. Door de Facebook pagina van B&B De Loenense Bossen te delen en te liken ding je mee naar een gratis verblijf in onze Bed and Breakfast. Vanaf 500 volgers kiezen we willekeurig iemand uit die vervolgens gezellig naar Bed and Breakfast De Loenense Bossen kan komen voor een verblijf in de Groene Kamer. Ga daarvoor naar https://www.facebook.com/deloenensebossen.

Bed Groene Kamer

Nogmaals, we wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2019.

sneeuw landschap met hert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *